006 NCC We Land 9-2023 LOW RES_rajattu

Vielä rakenteilla olevan We Landin tiloja vuokrataan hyvää vauhtia Helsingin Ruoholahdessa. NCC on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen muutaman tuhannen neliön tiloista.

We Landia on kuvailtu uudenlaiseksi toimitaloksi, jossa korostuvat yhteisöllisyys, kokemuksellisuus ja vastuullisuus. Taloon on tulossa erityisen hyvät palvelut vuokralaisyrityksille. Vuokrattavaa toimitilaa on kaikkiaan 18 000 neliötä, joista suurin osa on jo varattu.

– Toimitilojen vuokrauksessa vuoden viimeiset viikot ovat kiireistä aikaa. Ensi kesänä valmistuva We Land on herättänyt paljon mielenkiintoa ja viimeisten toimistoneliöiden vuokraaminen on käynnissä. Iloisena voin todeta, että allekirjoitimme juuri uuden vuokrasopimuksen We Landiin kattaen muutaman tuhannen neliömetrin kokoiset huippumodernit tilat, kertoo kohteen vuokrauksesta vastaava Sinan Imaditdin NCC Property Developmentista.

Sinan Imaditdin tietää hyvin, mikä We Landiin muuttavia yrityksiä tällä hetkellä toimitiloissa kiinnostaa:

– Esimerkiksi uusimman vuokralaisen päätöksessä vaikuttivat tilojen modernius, kattavat palvelut sekä korkeat ESG-arvot, unohtamatta hyvää sijaintia julkisten yhteyksien varrella.

We Landille haetaan valmistumisen yhteydessä ensimmäisenä Suomessa BREEAM-ympäristösertifikaatin korkeinta Outstanding-tasoa.