009 NCC We Land 1-2024 LOW RES low

NCC on tehnyt vuokrasopimuksen Helenin kanssa, joka muuttaa Sähkötalosta We Landin toimitiloihin kesällä 2025. Helenille suunnitellaan noin 6500 neliön tilat neljään kerrokseen.

Ensi kesänä valmistuvassa We Landin toimistotalossa on 14 kerrosta ja 18 000 neliötä uutta toimistotilaa. Tilat ovat pääosin vuokrattu nyt Deloittelle, Cargotecille ja Helenille. Helen-konsernille muutto mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön, sillä Helen Sähköverkko Oy muuttaa Käpylästä emoyhtiön kanssa samoihin tiloihin. Lisäksi We Land sijaitsee Porkkalankadulla, jonka varrella sijaitsee myös Helenin Salmisaaren voimalaitos.

– We Landin toimitilat ovat meille ennen kaikkea kohtaamispaikka, joka tukee innovointia ja erilaisia työn tekemisen tapoja. Haluamme We Landissa tarjota upeat ja toimivat puitteet sille tärkeälle työlle, jota henkilöstömme tekee toteuttaessaan vihreää siirtymää uuden strategiamme mukaisesti jousto ja kannattavuus keskiössä, kertoo Helenin toimitusjohtaja Olli Sirkka.

Uudet tilat tarjoavat nykyaikaisen ja mukautuvan työympäristön, joka huomioi liikkuvan tietotyön vaatimukset. Tiloista löytyy yhteistyötä tukevia tiloja, kuten ideointi- ja projektihuoneita sekä kokoushuoneita, minkä lisäksi yksilötyötä voi tehdä erilaisissa tiloissa. We Landissa työtilat joustavat ja tarjoavat monipuolisuutta, ja nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin suunnitellut tilat ovat myös kustannustehokkaat.

– Uudet toimitilat antavat meille loistavan mahdollisuuden parempaan työympäristöön ja yhteisöllisyyteen. Yhdessä voimme täysillä hyödyntää osaamistamme, oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä, Helen Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehtonen kertoo.

We Land tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita, edustustiloja ja monikäyttötiloja. Toimitila rakennetaan ympäristövastuu edellä korkeimman BREEAM Outstanding -tason ympäristöluokan kriteerien mukaisesti ensimmäisenä Suomessa.

– Kehittämämme ja rakentamamme We Land tarjoaa Helenille laadukkaat, ympäristösertifioidut toimitilat. Uskomme, että monipuoliset palvelut ja yhteisöllisyyttä tukevat tilaratkaisut tukevat nykyaikaista työntekoa erinomaisesti, NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström sanoo.

– Helenin vuokrasopimuksen myötä We Landin toimitilat ovat lähes täyteen vuokratut. On äärimmäisen hienoa saada myös energia-alan suunnannäyttäjä osaksi We Landin menestystarinaa. We Land on löytänyt hyvin asemansa Ruoholahden mielenkiintoisimpana toimistohankkeena. Se vastaa hyvin tämän hetken markkinakysyntään, jossa asiakkaat hakevat ennen kaikkea laatua, palveluita ja ympäristösertifioituja ratkaisuja, sanoo NCC Property Developmentin myyntijohtaja Uku Jaatinen.

We Landin laskennallinen energiankulutus on -23 prosenttia kansallisen lainsäädännön raja-arvosta. Rakennus tulee olemaan A-energialuokassa. Rakentamisen aikana työmaalla syntyvä jätettä hyödynnetään 95-prosenttisesti. Rakennuksen hiilidioksidipäästöjä on onnistuttu vähentämään noin 30 prosenttia suunnittelun aikana. Esimerkiksi rakennuksen julkisivu on kierrätettyä ja myöhemmin uudelleen kierrätettävää kuparia.

We Landin pääarkkitehti on JKMM Arkkitehdit.

 

Lue myös Helenin tiedote muutosta. 

Lue lisää We Landista https://welandruoholahti.fi/