We Land Reception

Deloitte tuo Suomen pääkonttorinsa ja noin 700 työntekijäänsä vuonna 2022 valmistuvaan We Land -taloon K.A. Fagerholmin aukiolle Ruoholahteen. NCC:n kehittämä We Land -konsepti nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista. Rakennukselle suunnitellaan poikkeuksellisen korkeaa BREEAM -ympäristöluokituksen Outstanding -tasoa.

- Yritykset haluavat varmistaa työntekijöilleen parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. On hienoa, että pystymme tarjoamaan Deloitten kaltaiselle kansainväliselle, vaativaa asiantuntijatyötä tekevälle yhtiölle sopivan ratkaisun, kertoo Senior Developer Heikki Alén NCC Property Developmentista.

- NCC:n We Land -konsepti vastaa odotuksiamme ja tarjoaa meille modernit, ympäristöystävälliset, monimuotoiset ja ennen kaikkea viihtyisät toimitilat. Suunnittelemme kohteen yhteistyössä henkilöstömme kanssa, ja olemme erittäin innostuneita projektista, sanoo Deloitten toimitusjohtaja Tomi Pitkänen.

NCC on suunnitellut alueen kehittämistä yhteistyössä Helsingin kaupungin, JKMM Arkkitehtien, alueen toimijoiden ja vuokralaisten kanssa. We Land -konseptin ytimenä on alueen muille toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat.

- Tila ei yksin ratkaise yritysten tarpeita. Tarvitaan myös tilaa tukevat palvelut, teknologia ja ihmiset. Ruoholahti on jo nyt 19000 ihmisen työpaikka-alue, jossa sijaitsee 20 % Helsingin pääkonttoreista. Haluamme nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista sekä kehittää sinne avoimen ilmapiirin ja elämisen kulttuurin 24/7, Alén toteaa.

we-land-kesakuva-3k-2019-04-30-1

Jäsenyyteen perustuva vuokrausmalli ja hotellitason palvelut

Yritysten tilatarpeet ja tavat tehdä töitä muuttuvat yhtiön elinkaaren myötä. Siksi perinteinen vuokrausmalli vaatii uudistamista. We Landin jäsenyyteen perustuva membership-malli mahdollistaa joustavat tilaratkaisut sekä työn tekemistä ja työhyvinvointia tukevat palvelut.

- Ihmiset tarvitsevat työpaikkoja, jonne on helppo tulla ja joissa työnteko on sujuvaa. Concierge-palvelu vastaa vaikeimpiinkin vaatimuksiin ja nostaa myös aulan käyttöastetta. Tavoitteenamme on, että We Land asettaa palvelulle yleisesti mitattavan referenssin.

BREEAM Outstanding – tiukat vaatimukset energia- ja resurssitehokkuudelle, liikkumiselle ja käytölle

Rakentamisessa BREEAM Outstanding -taso on kansainvälisestikin poikkeuksellinen. We Landin tilojen suunnittelussa, materiaalien valinnoissa, palveluissa, liikkumisessa ja käytössä toteutetaan As green as possible -periaatetta. Tiloilla ja pysäköintipaikoilla on useita käyttäjiä, kaikki autopaikat ja osa pyöräpaikoista on ladattavia, rakenteelliset ratkaisut ja muunneltavat tilat kestävät aikaa, julkisivun materiaalit ovat kierrätettäviä, sisustus mahdollisimman luonnonmukaista, katolle asennetaan sekä viherkatto että aurinkopaneelit.

- Rakennetun ympäristön ratkaisuilla on suuri vaikutus ilmastonmuutoksen hillintään ja ihmisten hyvinvointiin. Sekä Deloitte että NCC haluavat olla edelläkävijöitä toimitilojen vastuullisuudessa, Alén ja Pitkänen korostavat.

Lisätietoja:

Heikki Alén, Senior Developer, NCC Property Development, p. +358 40 567 6619, heikki.alen@ncc.fi
Tomi Pitkänen, toimitusjohtaja, Deloitte, p. +358 40 534 3637, tomi.pitkanen@deloitte.fi
Suvi Ahlajärvi, Director, Deloitte, p. +358 40 7548 715, suvi.ahlajarvi@deloitte.fi
Satu Holm-Jumppanen, mediasuhteet, NCC, p. +358 50 305 4718, satu.holm-jumppanen@ncc.fi

welandruoholahti.fi

We Land lukuina

  • Paikka: K.A. Fagerholm aukio
  • Arkkitehdit: JKMM Arkkitehdit
  • Työpaikkoja 2500
  • Kerrosala 23000 m2
  • Pyöräpaikkoja 450, osa ladattavia
  • Autopaikkoja 200, kaikki ladattavia, vuorottaispysäköinti
  • Tavoitteena kansainvälisesti poikkeuksellinen BREEAM Outstanding (korkein) -luokitus. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen. Sertifioinnissa kiinnitetään huomiota muun muassa kiinteistön sisäolosuhteisiin sekä energiatehokkuuteen.

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Sen liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 500. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä. www.ncc.fi

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Deloitte toimii yli 150 maassa ja palvelee asiakkaitaan tilintarkastukseen, verotukseen, liikkeenjohdon konsultointiin, riskienhallintaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Deloitte tarjoaa kansainvälisen verkoston ja vahvan paikallisen osaamisen ansiosta asiakkailleen kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ratkaisuja ja auttaa heitä menestymään. Suomessa deloittelaisia on 550 ja maailmanlaajuisesti n. 286 000.