20221221-NCC_Finland-We_Land_Restaurant_weblow

Miltä kuulostaisi toimitilojen kuningatar – uudiskohde, jonka veroista ei Suomesta toista löydy? Helsingin Ruoholahteen rakentuva NCC:n kehittämä We Land tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden ja palvelupaletin. Vuokralaisia ja sijoittajia vetää puoleensa myös kohteen vastuullisuus.

We Land -toimistotalo tekee historiaa monin tavoin jo ennen valmistumistaan. Yksi tekijöistä on ainutlaatuinen palvelutaso, jollaista ei suomalaisista uudiskohteista toista löydy.

– Kun We Landia lähdettiin suunnittelemaan, Helsingin kaupungin tahtotilana oli toteuttaa jotain muuta kuin perinteinen klo 8-16 avoinna oleva toimistotalo. Suunnitteluvaiheessa kuultiin niin toimitiloista kiinnostuneita yrityksiä kuin alueen asukkaita. Ruoholahteen haluttiin yhteisöllinen ja avoin toimistotalo, NCC:n myyntipäällikkö Sinan Imaditdin kertoo.

lobby
We Landin edustava aula toimii lämpiönä 200 henkilön monitoimitilalle erilaisissa tapahtumissa

”We Land on suurempi syy tulla työpaikalle kuin jäädä kotiin”

We Land murtaa perinteistä näkemystä ”vain toimistosta” uudenlaisena openhouse-kohteena avaten ovensa kaupunkilaisille ja elävöittäen kaupunkikuvaa. We Land vastaa juuri nyt ajan henkeen ja trendeihin.

– Vuokralaiset ovat halukkaita tinkimään neliöistä ja samalla nostamaan tasoa. Vetovoimainen kokonaisuus rakentuu parhaasta sijainnista, korkean tason palveluista ja laadukkaista tiloista. Yritykset haluavat työntekijät paikanpäälle toimistoon, joten We Land on suurempi syy tulla työpaikalle kuin jäädä kotiin, Imaditdin sanoo.

Kesällä 2024 valmistuva We Land tuo tullessaan joustavasti muokkautuvia toimitiloja sekä uutta elämää koko alueelle. Tulossa on muun muassa kahvila, lounasravintola ja korkeatasoinen ravintola ylimpään 14. kerrokseen merinäköaloin.

596-NCC_We_Land_Updates_restaurant_main_01_low
Ylimmän 14. kerroksen fine dining -ravintolasta on hulppeat näkymät

”Charlie on kuin vanhojen hyvien aikojen assistentti ja talonmies”

We Land tekee arjesta sujuvaa työelämään erikoistuneen, hotellitason palvelua vastaavan Charlien avulla. Kyseessä ei ole mikään tavallinen aulapalvelu, vaan paljon enemmän, mikä tarkoittaa hoidettavien asioiden listan sijaan sitä, että Charlien aika on varattu toimistotalon vuokralaisille.Ravintolat

Charlie-palveluista vastaavat palveluosaamisen ammattilaiset. Charlie tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut, joiden ansiosta työntekijöiden lukuisat arkiset asiat hoituvat työpaikalla päivän aikana yhden tyylikkään palvelutiskin periaatteella.

– Charlie on luotettu asioiden hoitaja – kuin vanhojen hyvien aikojen assistentti ja talonmies. Hän varmistaa, että työpäivän aikana tilat ovat toimivat ja asiakas- ja vierailijakokemus on huipussaan. Hän lähettää vaikka onnittelukukkia asiakkaille, tilaa oopperaliput viikonlopuksi tai varaa autonpesun, Imaditdin kuvailee.

Charlie-palveluita tukee We Land -sovellus, jota kautta koko talon palvelutarjonta on vuokralaisten hallussa nappia painamalla. Äpin kautta on helppo esimerkiksi tarkistaa, onko ravintolassa ruuhkaa: kannattaako mennä lounaalle klo 11.45 vai varttia myöhemmin.

”We Land on edellä aikaansa myös vastuullisuudessa”

Vuonna 2019 alkunsa saanut We Land on aikaansa edellä myös vastuullisuudessa, joka on kiinteistökehityksen kantava voima niin sijoittajien salkuissa kuin vuokralaisten valinnoissa. Kohteelle haetaan valmistumisen jälkeen BREEAM-ympäristöluokituksen korkeimman Outstanding-tason sertifikaattia. Suunnitteluvaiheesta kohde saavutti sen jo ensimmäisenä Suomessa.

– BREEAM Outstanding on kansainvälisestikin vielä melko harvinainen, mutta sen merkitys on sitäkin  suurempi kohteen vetovoimaa ajatellen. Tänä päivänä vastuullisuus ei vain kiinnosta toimitilojen vuokralaisia ja sijoittajia vaan se on edellytys, Imaditdin korostaa.

– Sijoittajia ja vuokralaisia kiinnostavat korkeat ESG-arvot, joihin kuuluvat itse rakennuksen ohella sijainti ja erinomaiset kulkuyhteydet. Nämä asiat ovat tärkeitä myös yrityksen brändin, vetovoiman ja rekrytoinnin kannalta.

20230317_1079-NCC_Finland-We_Land_Meeting_room_03_low
Ylimmän kerroksen lounge ja neuvottelutilat ovat kaikkien vuokralaisten käytössä

”We Landissä voi viettää kokonaisen päivän palveluineen”

We Land liittyy luontevasti naapurustoonsa, josta löytyy Suomen suurin kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja vuonna 2022 käyttöön vihitty Tanssin talo. We Landin valmistuessa alue kehittyy edelleen viihtyisänä kaupunkibulevardina.

Sinan Imaditdin
Sinan Imaditdin, NCC

– Keskeisen sijainnin ansiosta We Land vetää puoleensa muitakin kuin talossa työskenteleviä ihmisiä kiinnostavalla tavalla. We Landissä ja sen lähialueella voi viettää kokonaisen päivän, joka sisältää kaiken työnteosta kuntoiluun ja kulttuurista korkeatasoisiin ravintolapalveluihin, Imaditdin sanoo.

Maailman johtava asiantuntijaorganisaatio Deloitte sekä johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja Cargotec ovat jo valinneet pääkonttorikseen We Landin. Imaditdinin mukaan uudiskohde on herättänyt paljon huomiota eri kokoisten toimijoiden keskuudessa. Palaute vuokralaisilta ja tiloista kiinnostuneilta on kiitettävää.


We Land – Top 10

  1. Sijainti Ruoholahdessa, kävellen metrolta noin 400 metriä – osa Helsingin kantakaupunkia
  2. Ainutlaatuinen palvelukokemus – Charlie ylittää odotukset
  3. Monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat
  4. Ravintolapalvelut – korkean tason illallisravintola ylimmässä kerroksessa merinäköaloin sekä lounasravintola ja kahvila
  5. Postipakettipalvelut osana Charlie-aulapalvelua
  6. Pyöräily – 450 polkupyöräpaikkaa, joista 120 on sähköpyörien latauspaikkoja
  7. Autoilu – 200 henkilöautojen pysäköintipaikkaa, joissa kaikissa on varaus sähkölataukseen
  8. Saavutettavuus – metro, raitiovaunu, bussi, kevyenliikenteenväylät
  9. Lähellä kaikkea – kaupat, kahvilat, kulttuuri ja kuntoilu
  10. Vastuullisuus – tavoitteena BREEAM-ympäristöluokituksen korkein Outstanding-taso, joka on saavutettu jo suunnitteluvaiheesta.

Lue lisää We Landista