NCCxDemo-Web-004

Kun Demon ravintoloitsija Tommi Tuomiselle avautui mahdollisuus ”nostaa Demo kaupungin huipulle”, hän päätti tarttua siihen. Demolla on nyt vahva tahtotila ja palo metsästää lisää Michelin-tähtiä, ja uudet upeat puitteet tukevat tavoitetta loistavasti.

Vuonna 2003 kaksi ystävää perusti ravintolan Helsingin Punavuoreen.

Vuonna 2007 laatu, omintakeisuus ja taitava käsityö palkittiin Michelin-tähdellä, jonka ravintola on säilyttänyt tähän päivään asti.

Vuonna 2025 ravintola kurottelee toista tähteä kohti uusissa upeissa tiloissa Helsingin kattojen yllä, We Land Ruoholahden huipulla.

”Kerrankin päässyt toteuttamaan ravintoloitsijan ja kokin unelmaa, eli päässyt työstämään ravintolaa ihan piirustuspöydältä asti ja suunnittelemaan juuri sellaisen ravintolan, kuin itse haluaa. Lopputulos hivelee silmää”, iloitsee Demon ravintoloitsija Tommi Tuominen.

Noin 45-paikkainen, kaikille avoin Demo tarjoilee lounasta arkisin ja illallista maanantaista lauantaihin. Makumaailma nojaa vahvasti laatuun, lähituottajien parhaisiin sesongin mukaisiin raaka-aineisiin ja jatkuvasti kehittyvään keittiöön.

”Maailmanluokan miljöössä fiilis on hieman erilainen”

Demo on Suomen vanhin Michelin-tähtiravintola. Sitä kautta brändi on vahva, mutta se oli myös kulminoitunut vanhaan, rähjäiseen tilaan Uudenmaankadulla. Vanhoissa tiloissa tuli kuitenkin seinät vastaan ja kehitys pysähtyi, ja Demo halusi mennä eteenpäin.

”Meille oli tärkeintä uusia tiloja valitessa se, että se olisi jotain vähän erilaista, mihin on yleensä Helsingissä totuttu. Me ollaan muutenkin menty aina vähän valtavirtaa vastaan. Nyt kun kaikki muut on tuolla, niin me tultiin Ruoholahteen”, Tuominen valottaa.

”Nyt ollaan sitten täällä, toisen näköisissä tiloissa, maailmanluokan miljöössä pyörittämässä ravintolaa, ja fiilis on hieman erilainen”, Tuominen tunnelmoi.
NCCxDemo-Web-005

Uudet tilat saavat kiitosta myös Demon henkilökunnalta.

”Meidän työmukavuus ja viihtyvyys on parantunut ihan dramaattisesti. Henkilökunnan pukuhuoneet on meille sellaista luksusta, johon ei olla vanhoissa tiloissa totuttu. Se, että meillä on nyt parikin suihkua, kuivauskaapit ja jokaiselle oma pukukaappi – se on arjen luksusta”, Tuominen naurahtaa.

Demo kruunaa We Landin upean konseptin

We Land murtaa perinteistä näkemystä toimistosta uudenlaisena openhouse-kohteena. Konsepti on avoin ja monimuotoinen toimistotalo, joka elää aamusta iltaan – tarjoten tiloja, tapahtumia ja ravintolapalveluita myös muille kuin vuokralaisille.

NCC-SuoraanWeLandista-Jakso5-Web-028
Michelin-tähti on kansainvälinen luokitus maailman parhaille ravintoloille ja niiden keittiömestareille. Tähtiä on myönnetty vuodesta 1930 lähtien.

Palvelukonseptin sydämenä toimii concierge‑palvelu “Charlie” – hotellimaista vieraanvaraisuutta aulaan tuova osaaja, joka hoitaa vuokralaisten arjen käytännön asiat sujuvasti ja tyylikkäästi, suomeksi ja englanniksi. Charlie-palveluita täydentää We Land -sovellus, joka kokoaa palvelut kätevästi yhteen näkymään vuokralaisten puhelimessa.

”We Landin konseptissa Demoa houkutteli se, että talo toimii yhteisöllisesti, niin että kaikki vuokralaiset ovat aika aktiivisesti mukana talon toiminnassa. Se tietysti palvelee meidänkin tekemistä”, Tuominen kertoo.

”Tämän We Landin konseptin kruunaa se, että meillä on kattavien palveluiden lisäksi ylimmässä kerroksessa Michelin-tähditetty fine dining -ravintola. Demo on kuin kirsikka kakun päällä”, NCC Property Developmentin myyntijohtaja Uku Jaatinen sanoo.

NCC:llä asiakas on aina keskiössä

”Yhteistyö Demon kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten NCC pystyy tarjoamaan asiakkailleen enemmän kuin vain neliöitä – se tarjoaa mahdollisuuksia uudistumiseen, kasvuun ja menestykseen. NCC kuuntelee, ymmärtää ja tekee totta asiakkaiden toiveista”, Jaatinen sanoo.

We Landin ylin kerros on nyt jotain aivan muuta kuin perinteinen liiketila – se on juuri sitä, mitä Demo tarvitsi. Yhteistyön tuloksena syntyi ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa huippuluokan ravintolakonsepti ja upeat puitteet tukevat toisiaan.

”Suosittelen vahvasti NCC:tä toimitilakumppaniksi. Yhteistyö on sujunut tosi hienosti, ihan ensimmäisestä päivästä lähtien. Meidän tarpeet, toiveet ja ideat on otettu todella hyvin huomioon”, Tuominen summaa.

TUTUSTU We Landiin täällä >>>

 

This website uses cookies

Cookies ("cookies") consist of small text files. The text files contain data which is stored on your device. To be able to place some type of cookies we need your consent. We at NCC Sverige AB, corporate identity number 556613-4929 use these types of cookies. To read more about which cookies we use and storage duration, click here to get to our cookiepolicy.

Manage your cookie-settings

Necessary cookies

Necessary cookies are cookies that need to be placed for fundamental functions on the website to work. Fundamental functions are for instance cookies that are needed for you to use menus and navigate the website.

Functional cookies

Functional cookies need to be placed for the website to perform in the way that you expect. For instance to remember which language you prefer, to know if you are logged in, to keep the website secure, remember login credentials or to enable sorting of products on the website in the way that you prefer.

Statistical cookies

To know how you interact with the website we place cookies to collect statistics. These cookies anonymize personal data.

Personalization cookies

In order to provide a better experiance we place cookies for your preferances

Ad measurement cookies

To be able to provide a better service and experience we place cookies to tailor marketing for you. Another purpose for this placement is to market products or services to you, give tailored offers or market and give recommendations on new concepts based on what you have bought from us previously.