20230831-NCC_Finland-We_Land-Office_Private_web

Tervetuloa osaksi We Landin elävää yhteisöä – paikkaan, jossa liike-elämä kohtaa korkeat ESG-arvot ja huippumodernit tilat. We Landin yli 20 000 neliön kokoinen toimistotalo on enemmän kuin pelkkä työpaikka; se on toimiva ja viihtyisä työympäristö, joka tukee yrityksesi kasvua ja menestystä. We Land valmistuu tulevana kesänä - esittelemme vapaina olevat toimisto- ja liiketilat.

Upeat vuokralaiset ja avoin toimistoympäristö

We Landissa tulee toimimaan alansa johtavia asiantuntijayrityksiä kuten Deloitte, Cargotec ja Helen, jotka tuovat taloon 2000-2500 toimistotyöntekijää. Tämä luo dynaamisen ja ammattimaisen ympäristön ja tuo taloon suuren määrän vierailijoita myös ulkopuolelta. We Land on yrityselämän keskittymä, joka on avoin myös alueen muille työntekijöille sekä asukkaille.

20200309_NCC_Lobby_02_low

VAPAANA OLEVA TOIMISTOTILA

kakkoskerros

We Landin vapaana oleva toimistotila sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa ja on kooltaan noin 1800 neliömetriä. Tila voidan jakaa alkaen 300 neliön suuruisiksi tiloiksi.

Tilat ovat joustavasti muunneltavissa ja neuvottelu- sekä vetäytymistiloja voidaan sijoittaa ryhmittäin tai hajautetusti tarvittava määrä.

Vapaat toimistotilat on merkitty pohjakuvaan vihreällä.

 

Moderni ja sertifioitu toimistorakennus

We Land tarjoaa näyttävän, toimivan ja energiatehokkaan työympäristön, joka on varustettu moderneilla ratkaisuilla. We Land toteutetaan BREEAM-ympäristösertifikaatin korkeimpaan Outstanding-tasoon ensimmäisenä Suomessa.

20221221-NCC_Finland-We_Land_Restaurant_weblow

Huippuluokan ravintolapalvelut

We Landissa on erinomaiset ravintolapalvelut, kuten korkeatasoinen ravintola 14. kerroksessa ja laadukas lounasravintola katutasossa. Molemmat ravintolat palvelevat niin lounas- kuin ilta-aikana, tarjoten miellyttävän gastronomisen kokemuksen viihtyisässä ympäristössä. Aulan yhteydessä on myös kahvila.

VAPAANA OLEVA LIIKETILA

wl_liiketila2

Vapaana oleva liiketila sijaitsee 1. kerroksessa lounasravintolan läheisyydessä. Sinne on käynti sekä suoraan We Landin avarasta aulasta että Porkkalankadulta, jonka varteen voi hakea kaupungilta myös terassipaikkaa.

Liiketila soveltuu erinomaisesti kahvilan tai ravintolan käyttöön. Se on kooltaan 177 neliötä. Huoltotilat sijaitsevat katutasossa esteettömästi ja nykyaikaiset sosiaalitilat löytyvät kellarikerroksesta.

Vapaa liiketila on merkitty pohjakuvaan punaisella katkoviivalla.

Bulevardimainen Porkkalankatu

Vielä vapaana oleva liiketila sijaitsee Porkkalankadun varrella, jota kehitetään tämän vuoden aikana kaksikaistaiseksi bulevardimaiseksi, jalankulkijoille miellyttäväksi ympäristöksi, jossa on mukava kävellä ja jolta on helppo poiketa We Landin terassille nauttimaan kahvit tai lounas.

Täydellinen ravintolakonsepti etsii yhtä toimijaa

We Landin ravintolat palvelevat täydellisesti sekä omia vuokralaisiaan että lähitoimistotalojen työntekijöitä lounasaikaan, sekä iltaisin ja viikonloppuisin myös alueen asukkaita. Lisäksi on mahdollista palvella Lauttasaaren asukkaita ruokalähettipalveluiden kautta ja laajentaa potentiaalista asiakaskuntaa.

Vapaana olevan toimisto- ja liiketilan vuokraus  

Tällä hetkellä We Landin toimitiloista on vuokrattuna hieman yli 90 %. Haluatko kuulla lisää ja varata paikkasi We Landissa? Ota yhteyttä jo tänään ja aloita matkasi kohti menestystä yhdessä We Landin kärkiyritysten kanssa!

Sinan

Sinan Imaditdin
myyntipäällikkö

sinan.imaditdin@ncc.fi
+358 40 738 2484

 

 

We Land lyhyesti 

Valmistuminen 06/2024
Vuokrattava ala 21 000 m2
Ravintolat ja kahvilat  3-4 kpl
Pyöräparkki 450 polkupyörälle, 30 % ladattavia
Autopaikat 190 autopaikkaa, joista kolmasosassa sähkölatausasema
Ympäristösertifikaatti tavoitteena BREEAM Outstanding
Yhteiskäyttötilat Tapahtumatila 200 henkilölle, neuvottelutilat, kuntosali